Feedly

follow us in feedly

dilluns, 26 de juny del 2017

Erostreet 2017




El tercer cap de setmana de juny ha estat triat per EROSTREET per a la seva segona edició. Erostreet és un festival dedicat a la sexualitat i l'erotisme des d'una vessant desmitificadora, pedagògica i oberta.

Vaig assistir tots dos dies i vaig visitar els estands de diferents empreses del sector, tot escoltant diferents taules rodones sobre blocaires, assistència sexual, làtex, i veient en directe unes sessions de shibari. A més tan bon punt vaig arribar des de EL PLACER ES MÍO em van fer una sessió de fotos ben sensuals.



Diumenge a les 16 h. vaig pujar a l'escenari per a la meva actuació. Vaig fer una introducció sobre història de la literatura erótica, vaig explicar un conte del Decameró, i finalment vaig llegir dos contes meus: Llop busca caputxeta i Frígida. Durant la lectura d'aquest últim vaig comptar amb la performance de MISTRESS MINERVA. És la meva germana i un referent dins el món BDSM, per això és un dels personatges del meu relat i per això mateix em va acompanyar per interpretar-se a ella mateixa. És un orgull per a mi poder compartir escenari amb la meva germana unint dues professions tan diferents, i m'agradaria repetir-ho algun altre cop, clar.






Vull donar les gràcies a l'organització per oferir-me l'oportunitat de compartir els meus escrits, en especial a l'Ignasi Puig, la Meritxell Poch i la Patricia Oliver, que van estar amables, propers i resolutius en tot moment.

Anar a Erostreet ha suposat per a mi sortir de la meva zona de confort, la de les biblioteques, i experimentar amb un públic molt diferent. El resultat és totalment positiu, donat que si bé la sessió va començar amb poca gent, finalment n'hi va haver que es van anar acostant encuriosits i diria que es van aplegar una vintena de persones. I també estic contenta d'assistir a Erostreet per a desmitificar d'una punyetera vegada el ranci estereotip de la bibliotecària solterona avorrida. Sí, sóc bibliotecària, i no només no em poso vermella si sento parlar de sexe, sinó que puc fer envermellir molta gent amb els meus contes. Ho voleu veure? aqui us deixo amb l'enllaç de:


I si voleu llegir FRÍGIDA, haureu de fer una petita cosa: posar un comentari en aquest post. Si hi ha almenys 10 comentaris, penjaré el conte. Juguem?



6 comentaris:

  1. JO no sé. Vull dir que hi ha coses que si les dius la gent et jutja. La trobo molt propera als desigs masculins del llop. Tot i que he de dir que conec dones properes així. Però, insisteixo, jo, no en sé, d'això.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari. Però què vol dir, que no vols llegir FRÍGIDA? Salutacions des de Cambrils

      Elimina
  2. Moltes felicitats, Rosana i Mistress Minerva! Quin tàndem, mare meva :) Abraçades

    ResponElimina
  3. Genial Rosana, amb ganes d'escoltar algun d'aquests contes de viva veu

    ResponElimina