Feedly

follow us in feedly

diumenge, 10 de juny del 2018

Presentació de Les Aventures d'en Nic a l'UNICORN





L'Espai de Desenvolupament de Rucs i de Natura l'Unicorn ha realitzat una jornada de portes obertes el 10 de juny amb l'objectiu de recaptar fons per al projecte d'asinoteràpia que duen a terme al pavelló de mares i fills de la presó de dones de Barcelona.

La Jornada s'ha iniciat amb l'acollida per part de la Laura, que ha explicat l'etologia del ruc i, a continuació, les famílies inscrites han pogut visitar tota la zona per a conèixer i interactuar amb els animals i els espais: ovelles, cabres, rucs, minipigs, ponis, gallines, conills, i un jardí dels sentits. 

En finalitzar aquest recorregut he explicat en 15 minuts què són Les Aventures d'en Nic i, fins i tot, n'he llegit un fragment.

Ha estat un matí preciós en un lloc que convida a deturar el ritme habitual que portem en el nostre dia a dia (cosa que també m'agrada transmetre quan parlo del llibre) i en contacte amb el medi natural. Aquest fet és actualment de vital importància si tenim en compte que els nens cada cop estan més desconnectats de la natura, i la connexió amb aquesta aporta molts beneficis, tal com explica Richard Louv en aquest article publicat a El País. Dono les gràcies al meu amic Pep Bruno per compartir-lo.

Només em resta agrair a la Laura el fet de convidar-me a presentar el meu llibre i  l'enhorabona per la bona feina que realitzen a l'Unicorn, sobretot pel que fa a les teràpies inclusives i terapèutiques.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada