Feedly

follow us in feedly

diumenge, 13 de maig de 2018

IGERSCAMBRILS: 5 anys de trobades
Un dia descobreixes una app per a compartir fotografies i, tot i que ja tens prou feina amb facebook i twitter, dius: anem a provar-la. I la proves, i t'agrada, i t'enganxes. I comences a ampliar el cercle d'amistats i a aprendre les normes de comportament dins la nova xarxa, i també els truquets per a treure-li més suc.

I arriba un dia que la teva amiga Rosa M. et pregunta: "Rosana, tu saps qui és un tal Eutyches que m'envia privats per Instagram?" I Jo "Doncs no sé qui és... pensava que era amic teu. A mi també me n'envia!". I el tal Eutyches ens convoca un dia a la Rosa M. i a mi, sense conèixer-nos de res... i d'aquella trobada sorgeix (mira, pues!) IGERSCAMBRILS.

Són ja uns anyets compartint fotos, dinars, confidències, alegries i també decepcions, que de tot això està la vida feta. I encara que som molt diferents, ens avenim d'allò més i treballem compenetradament. Al nostre trio inicial s'hi han afegit marujilles, cibernautes, Ivys, valencianots i un munt d'amics de totes menes i tots colors. Igerscambrils som un gran equip, que hem tirat endavant 5 edicions de trobades instagramers a Cambrils amb el suport de diferents institucions, empreses i comerços. 

Aquesta 5a edició ha estat tot un èxit. Una cinquantena d'igers d'arreu hem passejat pel port del nostre poble fent fotos, navegant i gaudint d'un dia esplèndid en bona companyia. Les fotos de la trobada les podeu trobar agrupades sota el hashtag #igerscambrils18 i també podreu visitar una exposició de fotos escollides al Club Nàutic a partir del dia 18 dins dels actes de la Fira Marítima de Cambrils. Us animem a visitar-la!

Gràcies a tots per participar!

Toni, Rosa M: us estimo!

Fotos by: @eutyches33
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada