Feedly

follow us in feedly

dilluns, 2 d’abril del 2018

Trotant per Sant Jordi






El Nic està escalfant les peülles per trotar per diversos llocs aquest mes d'abril. Apunteu:

El 15 d'abril, a les 12 h., visitarà  RUKIMON. Aquest és un parc en què conviuen totes les races de rucs de la península, i fan un munt d'activitats per a totes les edats. Els rucs són els protagonistes, i també ho són els llibres on apareixen aquests animals, ja que disposen de diversos exemplars de La Xurra, Em diuen Tano... i altres. Ara el Nic també estarà disponible a Rukimon. Aqui teniu tota la info: ENTRADES PRESENTACIÓ NIC.

El 21 d'abril, a les 18 h., anirà a Maspujols convidat per l'ASSOCIACIÓ DE DONES LA DÀLIA. Aquesta és una associació que programa activitats culturals i és una gran dinamitzadora de la vida social del poble.

El 22 d'abril, a les 18'30 h, signarem llibres a la parada de CARLIN. La Hiperpapereria es desplaça al Port durant els dies 22 i 23 per a presentar les darreres novetats editorials.

El 28 d'abril, a les 18 h., el Nic galoparà per Tivissa en una sessió de contes i presentació del llibre. La narració de contes anirà a càrrec d'Estefania, del grup de contacontes de Tivissa, una associació de dones que vol transmetre l'interès i l'amor pels llibres i la lectura. Jo mateixa explicaré què són les Aventures d'en Nic i farem la lectura d'un fragment.


I no s'acaba aquí la cosa perquè al maig també tenim unes quantes activitats programades, que ja us anirem anunciant.

Qui ens acompanya?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada